Agri 4+ (EG 787)

Nijverheidsstraat 15
7131PA
Lichtenvoorde
Permanent toezicht (cijfers per half jaar)
  Cijfers

  Soorten Overtredingen

  VB: Vaststaande boetewaardige overtreding
  Het aantal vaststaande boetewaardige overtredingen betreft het aantal boeterapporten die niet meer in behandeling zijn (afgehandeld).

  NV: Niet vaststaande boetewaardige overtreding
  Het aantal niet-vaststaande boetewaardige overtredingen betreft het aantal boetewaardige overtredingen die nog in behandeling zijn.

  SW: Schriftelijke waarschuwing waardige overtreding
  Het aantal schriftelijke waarschuwing-waardige overtredingen betreft het aantal overtredingen van de regelgeving waarvoor een schriftelijke waarschuwing geldt..

  Opmerking

  Voor zowel de niet-vaststaande als vaststaande boetewaardige overtredingen geldt dat deze alleen meetellen indien deze overtreding hoort bij informatie die is weergegeven in de gepresenteerde informatie en bovendien verband houdt met een inspectie die meetelt in de Naleefmonitor. In geval van bezwaar en beroep blijft een overtreding wel meewegen.

  Hier komt de tekst voor nodeblock_sector_gemiddelde_helpteksten

  A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

  Deel deze pagina

  Legenda

  VB: Vaststaande boetewaardige overtreding
  NV: Niet vaststaande boetewaardige overtreding
  SW: Schriftelijke waarschuwing waardige overtreding
  Reactie ondernemer legenda ballon icoon. Reactie ondernemer