Burger Food Roosendaal B.V.

Aanwas 43
4704SC
Roosendaal

Voldoet

Geen of alleen kleine tekortkomingen geconstateerd bij de laatste inspectie.

De kaartweergave van de locatie van het bedrijf is niet geheel toegankelijk voor gebruikers van screenreaders. De adresgegevens staan onder de paginatitel.
Veilig eten en drinken
Juiste omgang met voedsel
Voldoet

Gebaseerd op inspecties door een geaccepteerd privaat controlebureau

Allergeneninformatie
Voldoet

Gebaseerd op inspecties door een geaccepteerd privaat controlebureau

Hygiëne
Voldoet

Gebaseerd op inspecties door een geaccepteerd privaat controlebureau

Plaagdierbeheersing
Voldoet

Gebaseerd op inspecties door een geaccepteerd privaat controlebureau


De onderneming maakt onderdeel uit van de volgende formule:

Naam

Burger King

Oordeel

Voldoet

De NVWA-inspecteur beoordeelt of levensmiddelenbedrijven hygiënisch werken en veilig met voedsel omgaan. Per inspectieonderwerp kijkt de NVWA-inspecteur onder andere naar de volgende zaken:

Juiste omgang met voedsel (HACCP)

  • Is de ondernemer op de hoogte van de grootste voedselveiligheidsrisico’s en beheerst ondernemer de processen om deze risico’s zoveel mogelijk te elimineren?
  • Voldoet de ondernemer aan de regels voor temperatuurbeheersing?
  • Bewaart, bereidt en presenteert de ondernemer bederfelijke levensmiddelen op een veilige wijze? Houdt de ondernemer zich aan voorschriften over bewaartemperatuur en houdbaarheid?
  • Voert de ondernemer corrigerende acties uit en worden deze vastgelegd, als er bijvoorbeeld temperatuurafwijkingen zijn?

Informatie over allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen

  • Informeert de ondernemer de klanten juist en volledig over aanwezige allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen?

Hygiëne

  • Houdt de ondernemer alle bedrijfsruimten, materialen en apparatuur goed schoon, en zijn deze in goede staat van onderhoud?
  • Neemt de ondernemer voldoende maatregelen om besmetting van levensmiddelen met microbiologisch, chemische en fysieke verontreinigingen te voorkomen?

Plaagdierbeheersing

  • Neemt de ondernemer voldoende maatregelen om plaagdieren uit de bedrijfsruimten te weren?
  • Controleert de ondernemer regelmatig op sporen van plaagdieren?
  • Onderneemt de ondernemer actie om plaagdieren te bestrijden als er sporen worden aangetroffen?

Melding doen

Denkt u dat dit bedrijf de zaken niet op orde heeft op het gebied van voedselveiligheid? En bijvoorbeeld niet hygiënisch werkt? Of heeft u plaagdieren gezien? Meld dat dan bij ons

Deel deze pagina

Legenda

Voldoet aan de wettelijke eisen
Voldoet niet aan de wettelijke eisen, verbetertraject is ingezet.
Niet beoordeeld